RSS blog posts RSS comments

ovoshow.co.uk

Posted by: admin | Category: Uncategorized | Comments (0)

Jag längtar tills jag fyller 20, mest för att då kan jag äntligen gå och köpa vin på systembolaget. Jag kommer ihåg när jag fyllde arton, då var jag jätteglad eftersom jag kunde beställa vin på restauranger. Jag minns hur jag satt på restaurangen fb sea som ligger i Finnboda hamn, där beställde jag mitt första glas vin. Ofta när man pratar om hur man längtar tills man får köpa sin egen alkohol så kan man få lite sneda blickar, men jag tycker bara verkligen om vin. Jag förstår inte varför åldersgränsen är så hög, den är inte så hög i nästan något annat land än i Sverige. I Frankrike kan man köpa vin i mataffären när man är 16 år och samma i Danmark. Jag undrar varför det är så att just Sverige har valt att sätta så höga åldersgränser, det kan väl inte vara så att svenska ungdomar har större tendeser till att få problem med alkohol?


Leave a Reply

© 2009 ovoshow.co.uk | 'Funny squares' Wordpress theme | created by Atillus design studio